Cruisebestemmingen Middellandse Zee

Tijdens een cruise op de Middellandse Zee verzekerd u zich van aangenaam weer, bruisende Mediterraanse steden waar u volop cultuur kunt snuiven, heerlijke zandstranden en ook culinair is het hier goed toeven. U bent niet lang onderweg naar de inscheephavens en kunt veelal aanvliegen op de dag dat u inscheept aan boord van uw cruiseschip.

Een cruise naar de Middellandse Zee is bijzonder populair. Het is dan ook een droombestemming speciaal voor cruises. Prachtige kustlijn en talrijke eilanden maken de Middellandse Zee een spannende en afwisselende cruisebestemming. Een cruise in de westelijke Middellandse Zee brengt u naar o.a. Italië, Spanje, Portugal, Marokko en Frankrijk. Hier wachten cruisepassagiers de populaire cruise-stops Civitavecchia (havenstad van Rome), Livorno (uitvalshaven voor Pisa en Florence), Barcelona, Gibraltar, Lissabon, Porto, Tanger, Monte Carlo.

Cruise Santorini, Griekenland Koningsdam in Venetië, cruise met HAL Cadiz in Spanje is een leuke cruisebestemming Capri, cruise bestemming aan de Italiaanse kust


Een cruise naar de oostelijke Middellandse Zee brengt u naar de oostkust van Italië, Griekenland en Turkije. De Adriatische Zee vallen onder dit cruisegebied, met de prachtige bestemmingen Dubrovnik, Kotor en Venetië.
De voornaamste vertrekhavens voor cruises in het oostelijke deel van de Middellandse Zee zijn Venetië, Piraeus (bij Athene), het Kroatische Dubrovnik en de hoofdstad van Montenegro, Kotor. Ook de Griekse eilanden zijn erg populair als cruisebestemming en worden door Holland Cruise Center warm aanbevolen. In het interessante Istanbul wordt ook vaak afgemeert en geldt vaak als vertrekhaven voor cruises naar de Zwarte Zee

De experts van Holland Cruise Center helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in de Middellandse Zee.

Pas de criteria hierboven aan om de cruise te vinden die u zoekt...
Of klik op de landen hieronder voor meer informatie...