Cruiseland Frankrijk

We kunnen zeggen dat een cruise vakantie naar Frankrijk u zal brengen naar het land van baretten, trossen uien en knoflook, maar de belofte van mooi landschap, goede wijnen, prachtige architectuur, wereldklasse galeriën en musea en lekker eten zou waarschijnlijk meer aanlokkelijk zijn.

Heel Frankrijk ademt het verfijnde chic, dat je nergens anders zult vinden. Dit geldt vooral voor de romantisch Cote d´Azur dat een adembenemende kustlandsch, pittoreske plaatsjes en luxe stranden kent. Er zijn weinig Europese landen die zo veel kunnen bieden; rollend platteland, wijngaarden, prachtige stranden, bergen en foto-perfecte dorpen met geplaveide straten, stenen gebouwen en mensen die boules spelen in schaduwrijke pleinen. Naast de kuststrook op het vaste land, kent Frankrijk ook een aantal heel interessante cruisehavens op Corsica...

Maar natuurlijk, een cruise in Frankrijk gaat niet alleen over de geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van het land. Het gaat ook om een ​​gastronomisch avontuur met enkele van de beste restaurants ter wereld en natuurlijk heerlijke wijnen en champagne. En voor de actievelingen zijn er genoeg mogelijkheden om te fietsen, skiën en wandelen. Maar natuurlijk moet je al je uitgegeven energie vervangen door wat smakelijke, boterachtige croissants.

Al dat in combinatie met het warm welkom dat u van de lokale bevolking ontvangt, maakt uw vakantie naar Frankrijk een onvergetelijk avontuur.

Cruisebestemmingen in Frankrijk Middellandse Zee