Cruiseland Griekenland

Zonovergoten stranden, feta kaas, olijven en witgekalkte huizen, is samengevat het idee van de meesten over Griekenland. Maar een cruise vakantie naar dit mystieke en oude land zal leren dat het veel meer te bieden heeft.

Historisch Athene is klassiek Griekenland op zijn best. De Akropolis, de Tempel van Zeus en het Panathenaïsch Stadion bieden geweldige fotografische mogelijkheden. Plus, er is ook de kans om Korinthe en Delphi te bezoeken. Maar Griekenland gaat niet alleen over wat op het vasteland te vinden is. Het biedt ook 1400 eilanden om te verkennen. Ze variëren van het feest eiland Mykonos tot de rust en schoonheid van Corfu, Rhodes en Zakinthos.

Wat het eten betreft, is een cruise naar Griekenland een cruise naar mediterrane gastronomie. Niet alleen vindt u traditionele mousakka en kebabs, maar ook een groot assortiment zeevruchten, heerlijke salades, die allemaal met Ouzo weggespoeld kunnen worden.

Of u nu op zoek bent naar een vakantie vol avontuurlijke, exploratie- en watersporten, of u wilt gewoon genieten van de vele stranden die Griekenland aanbiedt, u ontvangt één van de warmste verwelkomingen die u aan de Middellandse Zee wilt ervaren.

Cruisebestemmingen in Griekenland Middellandse Zee