Cruiseland Israël

Beschouwd als deel van het Heilige Land, heeft Israël een levendige en moderne geschiedenis en cultuur. Van de opmerkelijke stad Jeruzalem tot de ontspannende en fascinerende Dode Zee, zul je zeker iets vinden dat past bij alle interesses.

In het centrum van Jeruzalem is de oude stad, omringd door de beroemde muren, in het bijzonder de Westelijke Muur, die door miljoenen aanbidders wordt bezocht, en notities met hartelijke wensen worden ingewikkeld in de spleten.

Van de Dode Zee word gezegd dat deze bezoekers helpt bij het vergemakkelijken van eventuele aandoeningen door zijn genezende eigenschappen, en staat ook bekend als de ?laagst gelegen kuuroord ter wereld?. De samenstelling van zouten en mineralen in het water is wat een positieve werking heeft op het lichaam.

Andere steden die de moeite waard zijn om in Israël te verkennen, zijn onder andere Tel Aviv, het grootste metropolitaanse gebied in het land, met een UNESCO erfgoed plaats in White City, met de grootste concentratie Bauhaus-gebouwen; of Haifa, waar de Bahai tuinen niet te missen zijn.

Cruisebestemmingen in Israel Middellandse Zee