Cruiseland Italië

Als u bij Italië denkt aan pasta, mooie mensen en voetbal, dan staat u voor een verrassing, want het is dat alles en nog veel meer.

Een cruise vakantie naar Italië is vol met mode, fijne gerechten, prachtige landschappen, geschiedenis, kunst en wijn. Uw zintuigen worden verwend met oude ruïnes zoals Pompeii en Herculaneum en bruisende kosmopolitische steden zoals Napels met zijn boetieks en cafés. Italië is een land dat romantiek ademt. Neem bijvoorbeeld Venetië, met zijn dromerige kanalen, het iconische San Marco plein en de gondels. Kunt u zich een andere plek wensen waar u zou willen zijn?

Natuurlijk, eten, of liever gaan eten, is een belangrijk tijdverdrijf in Italië. U zult genieten van de beste ingrediënten zoals verse olijven, tomaten, aubergines, olijfolie en vis. De regionale wijnen en kaas zijn ongeëvenaard - het zal moeilijk worden om ergens een ​​slechte maaltijd te vinden.

Italiaanse cruises zijn vol geschiedenis, natuurlijke schoonheid en gastvrije mensen en aan het eind van uw bezoek zal u met het verlangen lopen - om steeds weer terug te gaan.

Cruisebestemmingen in Italie Middellandse Zee