Cruiseland Kroatië

Kroatië is een must voor iedereen die gefascineerd wordt door cultuur, architectuur en tradities. Het is een juweeltje van een cruisebestemming waar u één minuut op een strand kunt zitten en vervolgens in de ommuurde stad Dubrovnik de volgende kunt bewonderen.

Als je een architectuur liefhebber bent, zal Kroatië niet teleurstellen; Romeinse ruïnes, kastelen en barokke gebouwen zijn er overvloedig. Als u op zoek bent naar glamour, dan zal een bezoek aan Dubrovnik en Hvar u de gelegenheid geven een bekendheis te spotten als één van de vele dure jachten in de haven aanmeert.

Na alle excursies zult u klaar zijn voor een verfrissing. Een levendige café- en restaurantcultuur zorgt ervoor dat u nooit honger krijgt. Aan de Adriatische kust is Kroatië bekend om zijn zeevruchten, die weggespoeld kunnen worden met wat best wel goede lokale wijnen.

De prachtige kustlijn, veel eilanden en ruige bergen maken Kroatië een ideale cruisebestemming. Heerlijk ontspannen op één van de aangename stranden van Kroatië en kijk hoe de wereld aan u voorbij trekt.

Cruisebestemmingen in Kroatië Middellandse Zee