Cruisebestemming Malta

Malta mag misschien klein zijn, maar het heeft alles. Middeleeuwse ommuurde citadels, traditionele dorpjes, opvallende kustlijnen, heldere blauwe wateren en een overvloed aan zeevruchten.

Omringd door levendige blauwe wateren, biedt Malta tal van zandstranden, rotsachtige baaien en baaien. Het grootste eiland, Malta, is het belangrijkste culturele en commerciële centrum en kent het hele jaar door warme zonneschijn.

Valletta, de kleine hoofdstad van Malta is een werelderfgoed van de UNESCO, met uitzicht op de grote Haven. Schaduwrijke pleinen, cafes, massieve vestingwerken en prachtige architectuur worden allemaal geperst in een gebied van minder dan 1 vierkante kilometer waardoor het een zeer compacte stad is.

Voor een cruise die echt weg komt van gebaande paden, is een bezoek aan Gozo perfect. Dit kleine eiland is populair bij wandelaars die op zoek zijn naar rust en stilte.

Eén van de voornaamste voordelen bij Malta is dat, ongeacht waar je bent, je nooit ver weg bent van één van de prachtige stranden. De natuurlijke schoonheid maakt het de perfecte vakantiebestemming voor een cruisevakantie.

Cruisebestemmingen in Malta Middellandse Zee