Cruiseland Turkije

Wat heeft een cruise naar Turkije u te bieden? Een land dat rijk is aan geschiedenis, archeologische plaatsen, met prachtige landschappen en ongerepte stranden.

Istanboel is een stad die door de geschiedenis vol is van fabelachtige paleizen en oude kerken omringd door een steeds kosmopolitischere bevolking. Daarentegen is Izmir een snelgroeiende moderne stad met palmbomen en groene parken.
Als het gaat om stranden, dan wordt u verwend met keuze. De Egeïsche kust beschikt over enkele van de spectaculairste van de Romeinse en Griekse archeologische plekken van Turkije en kent een prachtig kustlandschap, lange zandstranden, pijnbomen en uitgebreide olijfgaarden.

Of u nu naar Turkije gaat voor de zon, de zee en het zand van Bodrum, of de oude lekkernijen van Troy, één ding is vooraf zeker, u zult van het eten houden. Kebabs, Kofte en Lokum (Echt Turkse lekkernij) staan ​​allemaal op het menu, evenals het verplichte glas raki. Uw cruisevakantie in Turkije biedt u de gelegenheid om de ongelooflijke bezienswaardigheden en geluiden van dit oude land op te nemen.

Cruisebestemmingen in Turkije Middellandse Zee