MS Maasdam

MS Maasdam behoort tot de middelklasse schepen van de Holland America Line. Vanwege zijn omvang heeft dit schip plaats voor relatief minder passagiers maar biedt zeker alle faciliteiten die u zich maar kan wensen en blijft het qua luxe zeker niet achter. Er is veel gebruik gemaakt van teak hout en de hutten zijn goed en comfortabel ingericht. Kortom klassiek en modern tegelijkertijd.

Hutten

Qua hutten heeft u de keuze uit vijf  categorieën. Alle hutten zijn licht, comfortabel en bieden u volop ruimte om te ontspannen.. De kleinste hutten zijn ongeveer 16 m², de suites zijn 27-52 m² en de Penthouse Veranda Suites zijn maar liefst 118 m².  Wat u ook kiest, aan boord van de MS Maasdam zal het u aan niets ontbreken en wordt het een  geweldige ervaring.

Eten en Drinken

In de restaurants op het MS Maasdam vindt u een verscheidenheid aan menu`s. In het Pinnacle Grill restaurant kunt u onder meer uitstekende vis- of  rundvleesgerechten consumeren en heeft u de keuze uit een uitgebreide wijnkaart. In de Rotterdam Dining zijn bijvoorbeeld continentale menu`s maar ook koolhydraat-arme menu’s en vegetarische gerechten verkrijgbaar. Geniet van de prachtig gedekte tafels, uitstekende bediening en topwijnen uit de hele wereld. 

Entertainment

Geniet van een gevarieerd aanbod entertainment en laat u verrassen door de diverse artiesten tijdens de shows. Wilt u liever zelf dingen ondernemen denk dan eens aan een kookcursus of een presentatie over hoe u beter foto’s kunt maken en bewerken. Ook voor  kinderen en tieners is er een gevarieerd programma.

Sport & Welness

Wilt u tot rust komen en lekker ontspannen? Breng dan een bezoek aan de Greenhouse Spa & Salon. Hier kunt u uzelf heerlijk verwennen met diverse massages en  beauty- en wellness behandelingen. Trek een aantal baantjes in het zwembad of bezoek de fitness voor een gevarieerd sportprogramma.

Winkelen

Aan boord van het MS Maasdam vindt u een Shopping gallerij met een diversiteit aan winkeltjes.

Dresscode

U hoeft zich niet aan een vaste dress code te houden. Gewoonlijk is casual kleding, een lange broek en shirt voor mannen en casual avondkleding voor dames helemaal voldoende. Op enkele plechtige avonden, zult u een pak of cocktailjurk dragen.

Scheepsfaciliteiten

Medische verzorging Scheepsarts / Ziekenboeg/Hospitaal  
Bars & Lounges 8
Dekken/Liften 9 dekken en 8 liften
Kinderen Club Hal Kids 3-7 jaar
Club Hal Tweens 8 - 12 jaar
The Loft / Oasis 13-17 jaar
Speelkamer, Teenager Discotheek, Kinderclub, Videogames, Kinderzwembad 
Creditcards VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, Traveller Cheques
Winkels/Shopping Winkelpromenade / Boutique / Juwelier / Duty Free Shop
Restaurants Rotterdam (Hoofdrestaurant) Inclusief
Lido (Buffet restaurant) Inclusief
Canaletto (Specialiteiten restaurant) Niet inclusief
Pinnacle Grill (Specialiteiten restaurant) Niet inclusief
Terrace Grill (Snacks) Inclusief
Overige Digitale foto workshops / Reisburo / Kunstgalerie / Wasserij / Fotogalerie / Bibliotheek / Internetcafé  / Rooksalon
Sport Yoga / Pilates / Fitnesscentrum / Aerobic / Volleyball / Tafeltennis / Basketballveld / Tennisbaan / Jogging-Parcours  
Zwembad(en) 2
Entertainment Showkeuken /  / Kook cursus / Boordprogramma / Live-Muziek / Speelautomaten / Bingo / verschillende Lounges / Discotheek/Nachtclub / Casino / Theater / Bioscoop
Wellness Greenhouse Spa 
Kapsalon / Manicure/Pedicure / Sauna / Wellness & Spa-centrum / Rustgedeelte / Stoombad / Massage / Beautysalon / Solarium  
Whirlpool(s) 2
Opmerking Sommige diensten en gedeeltes zijn tegenbetaling te gebruiken!  


MS Maasdam
MS Maasdam
MS Maasdam - Rotterdam Dining Room
MS Maasdam - Rotterdam Dining Room
Beoordeling 8,7
Tonnage 55,575 BRT
Bouwjaar 1993
Lengte 219,2 meter
Breedte 31 meter
Snelheid 22 knopen
Hutten / Passagiersdekken 629 / 9
rolstoeltoegankelijk 7
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord US dollar
Voertaal Engels
Vlag Nederland