MSC Magnifica

  • MSC Cruises
  • Groot schip 4
  • 2,010
  • 2518
Beoordeling 7,3
Tonnage 95,128 BRT
Bouwjaar 2,010
Lengte 293,8 meter
Breedte 32,2 meter
Snelheid 22,9 knopen
Hutten / Passagiersdekken 1,259 / 12
rolstoeltoegankelijk 16
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Euro, Amerikaanse dollar
Voertaal Engels, Italiaans, Duits, Frans, Spaans en Braziliaans- Portugees
Vlag Italië

MSC Magnifica

Dresscode

Overdag is er niet een echte dresscode, behalve in de binnenrestaurants, waar u liever niet in badkleding binnen gaat. Ook ´s avonds bent u vrij in uw kledingkeuze, ontspannen vrijetijdskleding is goed bruikbaar. In de specialiteiten restaurants, kleden de meeste passagiers zich in sportieve, maar elegante vrijetijdskleding.

Entertainment

Aan boord van MSC Magnifica is overal entertainment te vinden. Naast de sportieve activiteiten (zie sport & wellness), beschikt het schip over een groot casino, het ruime Royal Theater - met broadway-achtige shows - en zijn er kinderclubs voor alle leeftijdscategoriën tussen 1 & 17 jaar.

Dagelijks worden er optredens gegeven en ook in de diverse lounges en bars, treden artiesten op. T32 discotheek op dek 14, gaat dicht als de laatste gasten vertrekken...

Eten en drinken

MSC Magnifica beschikt over 5 restaurants, waarvan 3 standaard zijn inbegrepen. Op dek 13 ligt het Sahara buffetrestaurant (inbegrepen). De specialiteiten restaurants (tegen een toeslag) zijn Oriental Plaza (Aziatisch) en L´Oasi (vis- & steakhouse).

Daarnaast liggen verspreid over het schip verschillende bars en lounges, waaronder een koffiebar, Sportsbar, Cigar Room en een Gelateria. Voor op dek 16 ligt il bar del SoleThe Garden Bar, aanrader voor wie graag in de zon zit...

Winkelen

Winkels aan boord van MSC Magnifica, bevinden zich centraal op dek 6, rondom het Atrium. Natuurlijk is er een TaxFree-winkel met drank en sigaretten, maar verder zijn er een aantal kleding- en assesioreboutiques, een parfumerie, een juwelier, een snoep- en een souvenirwinkel te vinden. In de fotowinkel is naast genomen foto´s ook één en ander aan apperatuur te verkrijgen.

Er worden in de kunstgallerij regelmatig veilingen georganiseerd en op thema-avonden worden in marktstalletjes o.a. horloges, juwelen en zonnebrillen met korting aangeboden.

Sport en wellness

MSC Magnifica beschikt over een ruim Aurea spacentrum gelegen op dek 13, met zonnestudio, thalasso, kapper, barbier, pedicure, manicure en schoonheidssalon. Naast het spa- & wellness centrum, ligt een ruime fitnesstudio met aparte yogaruimte.

Over het gehele schip liggen totaal vier zwembaden verspreidt, inclusief het kinderbad op dek 14 (gelegen naast de kinderclubs). Verder zijn er meerdere jacuzzis. Op dek 14 ligt een bowlingbaan.

MSC Magnifica beschikt tevens over een multifuntioneel sportveld op dek 16.

De hutten
De hutten zijn onder te verdelen in vier verschillende hoofdcategorieën die allemaal ruim en comfortabel zijn ingericht. Ze hebben allemaal een inloop gardarobe kast, grote spiegels, tv, video en een haardroger. Ook is er in elke hut vers fruit aanwezig.