MSC Seaside

  • MSC Cruises
  • groot, nieuw 5
  • 2,017
  • 5179
Beoordeling nnb
Tonnage 160.000 BRT
Bouwjaar 2,017
Lengte 323 meter
Breedte 41 meter
Snelheid 21,3 knopen
Hutten / Passagiersdekken 2,017 / 13
rolstoeltoegankelijk 40
Stabilisatoren Ja
Valuta aan boord Euro, Amerikaanse dollar
Voertaal Engels, Italiaans, Duits, Frans, Spaans en Braziliaans- Portugees
Vlag Panama

MSC Seaside

Dresscode

Overdag is er niet een echte dresscode, behalve in de binnenrestaurants, waar u liever niet in badkleding binnen gaat. Ook ´s avonds bent u vrij in uw kledingkeuze, ontspannen vrijetijdskleding is goed bruikbaar. In de specialiteiten restaurants, kleden de meeste passagiers zich in sportieve, maar elegante vrijetijdskleding.

Entertainment

Entertainment aan boord van MSC Seaside is veelzijdig en zowel voor jong als oud. Naast de sportieve activiteiten (zie sport & wellness), beschikt het schip over een groot casino, een ruim Metropolitan Theater - met broadway-achtige shows - en zijn er kinderclubs voor alle leeftijdscategoriën tussen 1 & 17 jaar.

In het centrale atrium, worden regelmatige spectactulaire optredens gegeven en ook in de diverse lounges en bars, treden artiesten op.

Eten en drinken

Aan boord van MSC Seaside zijn 9 restaurants, waarvan 3 standaard zijn inbegrepen. Er zijn drie buffetrestaurants, Biscane Bay en Market Place (inbegrepen). Onder de specialiteiten restaurants (tegen een toeslag) behoren Ocean Cay restaurant (visrestaurant), Butcher´s Cut (steakrestaurant), Asian Market (Pan-aziatisch), Teppanyaki (Japans fusionrestaurant) en La Boheme Bistrot (Franse keuken).

Daarnaast liggen verspreid over het schip tal van bars en lounges, waaronder een koffiebar, exclusieve champagnebar en een Gelateria. Op dek 7 ligt bij de South Beach Pool de South Beach Bar, aanrader...

Winkelen

Meeste winkels aan boord van MSC Seaside, bevinden zich op dek 6. Natuurlijk is er een TaxFree-winkel met drank en sigaretten, maar verder is een melange aan kledingboutiques, parfumerie, een juwelier en souvenirwinkel te vinden.
Er worden in de kunstgallerij regelmatig veilingen georganiseerd en op thema-avonden worden in marktstalletjes o.a. horloges, juwelen en zonnebrillen met korting aangeboden. In de fotowinkel is naast genomen foto´s ook één en ander aan apperatuur te verkrijgen.

Sport en wellness

Aan boord van MSC Seaside is een groots Aurea spacentrum gelegen op dek 8, met zonnestudio, thalasso, kapper, barbier, pedicure, manicure en schoonheidssalon. Naast het spa- & wellness centrum, ligt een ruime fitnesstudio met aparte yogaruimte.

Over het gehele schip liggen totaal vier zwembaden verspreidt, inclusief het Forest Aqua Aventure kinderpark (gelegen naast de kinderclubs). Verder zijn er talloze jacuzzis. MSC Yachtclub gasten hebben beschikbaarheid over eigen zwembad en jacuzzis voor op dek 19.
MSC Seaside beschikt over een multifuntioneel sportveld, Adventuretrail waterglijbanen en een Zipline op dek 20. Op dek 7 vindt u een biljartkamer en een 3 baans-bowlingbaan.

De hutten
De hutten zijn onder te verdelen in vier verschillende hoofdcategorieën die allemaal ruim en comfortabel zijn ingericht. Ze hebben allemaal een inloop gardarobe kast, grote spiegels, tv, video en een haardroger. Ook is er in elke hut vers fruit aanwezig.