Introductie Norwegian Cruise Line

Een eerste klas, Amerikaanse rederij met Noorse roots. Uitvinder van het Freestyle cruisen, waarmee u zelf de plek en het tijdstip van uw maaltijden bepaald. Vele faciliteiten voor jong en oud, op de moderne en grote schepen; ook jeugdige cruisers zullen NCL waarderen. Naar keuze cruised u ´Free at Sea´.

Lees hier over de actuele aanbiedingen/acties van Norwegian Cruise Line.

Hutaccommodatie bij Norwegian Cruise Line

Er gaat niets boven het starten van uw ochtend met een glas zonneschijn en frisse zeewind op uw eigen balkon. Of misschien wilt u uw vakantie op een ander niveau ervaren - op de top van het schip - in The Haven by Norwegian®, een exclusieve enclave met de meest luxueuze, goed uitgeruste en ruime accommodaties. De bekroonde vloot biedt een breed scala aan eigentijdse en comfortabele accommodaties die zijn ontworpen voor u.

Boordactiviteiten bij Norwegian Cruise Line

Alleen Norwegian Cruise Line biedt Freestyle Cruising, met nog meer keuzes wat te doen en te zien en de vrijheid om het op uw manier te doen. Uitpakken en reis van haven naar haven op een vloot van bekroonde schepen. Geniet van exclusief entertainment. Dineren als familie, met vrienden of genieten van een romantisch diner voor twee.

Er is zoveel inbegrepen - een breed scala aan accommodaties, heerlijke eetgelegenheden, bekroond entertainment, spannende activiteiten aan boord, een verscheidenheid aan voorzieningen van uw hut en veel meer.

Voor kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma, maar ook volwassenen komen aan bod. Er zijn bijvoorbeeld, afhankelijk van cruiseregio en schip, meerdere malen per week zogenaamde themaparties in het H2O gedeelte dat uitsluitend toegankelijk is voor 18+.

In het dagelijkse cruisenews, staat het programma aan activiteiten waar u de volgende dag, geheel vrijblijvend, aan kunt deelnemen gepubliceerd.

Culinair bij Norwegian Cruise Line

Geniet van een 4 gangendiner en een fles wijn. Of pak een hamburger van de grill. Samen met uw vrienden of maak juist nieuwe vrienden. Dineer binnen of heerlijk buiten langs The Waterfront. Alleen Norwegian Cruise Lines biedt de vrijheid en flexibiliteit van Freestyle Dining, wat betekent dat er geen vaste dinertijden of vooraf toegewezen zitplaatsen zijn.

Alle schepen bieden prachtig vormgegeven menu`s in maximaal 3 grote eetzalen, een self service buffet, een verscheidenheid aan informele cafés, grills en grab-and-go-keuzes plus de razend populaire O´Sheehan´s Neighborhood Bar & Grill. Van prime rib tot gegrilde zalm tot de originele gerechten van de chef, gemaakt met de beste ingrediënten.

Het fantastische Braziliaanse restaurant, voor echte carnivoren; vermakenvol avondje Teppanyaki; bestellen vanaf een iPad bij Food Republic; goede Spaanse wijn in het Tapas restaurant... er is zoveel keuze dat u elke dag van de week een ander restaurant kunt kiezen, ook als u 2 keer per dag zou dineren...

Entertainment bij Norwegian Cruise Line

Als het gaat om het bekroonde entertainment aan boord van de schepen, zult u uw ogen of zelfs uw oren niet geloven. Acrobaten vliegen omhoog terwijl uw mond openvalt tijdens de duizelingwekkende uitvoeringen van Cirque Dreams en Dinner®. Glitter en glamour is er volop met de hartverwarmende muzikale Priscilla Queen of the Desert op Norwegian Epic. Muziekgeschiedenis komt tot leven met Legends in Concert op de Norwegian Pearl. Het is showtime op alle schepen.

Excursies bij Norwegian Cruise Line

Met Norwegian Cruise Line reist u naar enkele van de meest inspirerende en opwindende bestemmingen ter wereld. De beste manier om avonturen te ontdekken en te beleven.

Van gletsjerwandelingen in Alaska tot zwemmen met dolfijnen in het Caraïbisch gebied, het ontrafelen van de mysteries van Mexico tot surfen in Hawaii, sightseeing in historische steden van Europa tot winkelen op lokale markten, herinneringen maken die levenslang meegaan. En terwijl u van de ene verbazingwekkende haven naar de andere vaart, zult u genieten van alles wat een cruise biedt.

Al voordat u vertrekt kunt u uit het enorme pallet aan excursies tijdens uw cruise een keuze maken. Ook is het mogelijk de walkantige avonturen aan boord te reserveren. De medewerkers van de excursiebalie zullen u van alle informatie voorzien en misschien zelfs een speciaal aanbod kunnen doen.

Kinderfaciliteiten bij Norwegian Cruise Line

Beleef een onvergetelijke familievakantie met Norwegian Cruise Line®. Van trefbal tot cupcake decoreren, er zijn veel activiteiten over onze schepen voor elke leeftijdsgroep. Bovendien kunnen kinderen leren jongleren met de Circus School in Splash Academy en tieners hebben de leukste themafeesten in Entourage – Al deze jeugdprogramma`s zijn gratis. Dit zijn de momenten die u zich zult herinneren.

Afhankelijk van hetschip zijn er grote waterparken met glijbanen van verschillende gradaties, op het achterdek wordt elke avond tegen zonsondergang een annimatiefilm op een enorm scherm getoond en speciale familievriendelijke excursies zorgen voor een vaak leerzame, maar vooral leuke vakantie belevenis voor kinderen en hun ouders...

Dagelijks krijgt u in de hut het cruisenews, waarin alle op die dag aangeboden kinderactiviteiten vermeld staan, met tijdstip en locatie.