Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Uitnodiging scheepsbezoek Aida Prima

Geachte dames en heren,

De 2e maand van het jaar is alweer aangebroken en daarmee gaan we langzaam weer richting het voorjaar. Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Uit onderzoek blijkt dat velen toch nog even hebben gewacht. Wellicht heeft ook u het 1e salaris van 2017 afgewacht of aangekeken hoe het in de wereld zou vergaan na de verkiezingen in Amerika. Toch adviseren wij u om niet veel langer meer te wachten met het maken van uw keuze. Een aantal prachtige aanbiedingen zullen in de loop van deze maand aflopen en veel cruises zijn nagenoeg volgeboekt.

Deze week willen wij u van 3 maatschappijen de aanbiedingen extra onder de aandacht brengen:

  • Norwegian Cruise Lines die tot maar liefst 4 extra`s geeft bij een reservering ( all inclusive pakket, WiFi pakket, Specialiteiten restaurants reserveringen en boordtegoed
  • Bij MSC Cruises ontvangt u tot 14 februari as. bij diverse cruises een gratis all inclusive drankenpakket + gratis WiFi!
  • Royal Caribbean lanceerde de aanbieding waarbij elke 2e persoon 60% korting krijgt op zowel het cruise tarief als de havengelden. Reist u met uw kinderen dan ontvangen de 3e en/of 4e persoon in dezelfde hut ook 30% korting.

Alle overige aanbiedingen zijn hier te vinden: Klik hier voor een actueel overzicht van deze aanbiedingen.

Heeft u nog nooit een cruise gemaakt en zou u wel eens met eigen ogen willen zien hoe een cruiseschip er uit ziet en wat er zoal te doen is? Schrijf u dan in voor ons scheepsbezoek aan de Aida Prima op donderdag 23 maart as. in Rotterdam. De kosten bedragen 29 euro per persoon incl. een heerlijke lunch. Er is beperkt plaats dus meldt u snel aan via info@hcc-cruises.nl  Voor een overzicht van de cruises die de Aida Prima zal uitvoeren klik hier.


Wij wensen u weer veel leesplezier met deze nieuwsbrief en wij nodigen u graag uit om ook uw cruise samen te stellen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

!usertrack!