Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Leuke kennismakingscruises

Geachte dames en heren,

Speciaal voor diegenen die nog nooit een cruise hebben meegemaakt, maar toch nieuwsgierig zijn hebben we een aantal leuke, korte kennismakingscruises geselecteerd. Tegen een leuk prijsje reist u mee en krijgt u een goede indruk van een cruisevakantie, het comfort en de goede verzorging aan boord van de schepen. Zo komt u er zelf achter dat u de 5 mythes over cruises niet moet geloven.

We hebben speciaal voor de meivakantie een leuke Cruisetour samengesteld, waarbij u een nacht in Barcelona verblijft alvorens u in 4 dagen met Norwegian Epic naar Rome vaart. In Rome verblijft u dan nog 3 nachten, zodat u ook deze geweldige stad kunt verkennen. Leuke vakantieweek inclusief een kennismakingscruise dus...

Heeft u langer de tijd en bent u toe aan een ontspannen trip in luxe en comfort, dan willen we u een tweetal Trans-Atlantische afvaarten van Royal Caribbean niet onthouden. De Freedom of the Seas vaart vanuit Fort Lauderdale naar Barcelona en Serenade of the Seas vaart vanuit Fort Lauderdale naar Kopenhagen; ze worden tegen een supertarief aangeboden...maar vol is vol. 

Wij wensen u weer veel leesplezier met deze nieuwsbrief en wij nodigen u graag uit om ook uw cruise samen te stellen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

!usertrack!