Cruisebestemmingen in Noorwegen

Op Noorse Cruises ontdekt u één van de meest ongerepte gebieden ter wereld. Waar anders zie je gletsjers, fjorden en de legendarische Noordelijke Lichten in één ongelooflijk land?

Noorwegen is een buitengewone cruise vakantiebestemming; een kans om terug te komen naar de natuur en het te zien in zijn puurste en ruwste staat. Een ´must´ is een bezoek aan Ålesund met zijn scala aan kleurrijke gebouwen, art nouveau torentjes, trappen en doorkijkjes, waardoor het een uniek sprookjesfeest is. Zelfs de grotere steden zoals Bergen en Oslo zijn compact en vriendelijk. Bent u in Oslo, vergeet niet om de Nationale Galerij te bekijken, met meesterwerken, zoals Edvard Munch´s `Schreeuw` en het Viking Museum.

Wat het eten betreft, hebben de Noren altijd gegeten wat voorhanden was. Daarom bestaan ​​traditionele gerechten uit wild (elanden, rendier, sneeuwhoen en hert), schapen en vis, in het bijzonder de beroemde zilveren haringen en natuurlijk zalm.

De natuurlijke schoonheid van Noorwegen is onmogelijk om te overdrijven en een cruisevakantie naar dit land zal natuurlijke schatten onthullen die u sprakeloos laten maken en u verlaat deze streek met een sterk verlangen om er terug te keren.

Cruisebestemmingen in Noorwegen Noord-Europa