Holland Cruise Center,
dé online cruise-specialist

Holland Cruise Center heeft als doel om cruise reizigers te voorzien van een `one stop shop` met een cruise vergelijking mechanisme. Uw cruise vakantie begint op het moment dat u onze site bezoekt, we zullen tarieven en aanbiedingen van rederijen controleren om ervoor te zorgen dat u alle relevante deals op deze website kan bekijken en de beste prijs krijgt!

Duidelijkheid en transparantie
Op het internet staan veel cruises-websites en aanbiedingen. Wij zetten op hcc-cruises.nl alles duidelijk voor u op een rijtje en geven alternatieven zodat u nooit teveel betaalt. Ook geven wij een overzicht van de services en diensten aan boord. Cruisen is voor iedereen anders, de één zoekt een cruise vol activiteiten en faciliteiten voor het gezin; de ander wil in luxe ambiance genieten van een cruise. Op eenvoudige wijze kiest u op hcc-cruises.nl de cruise die het beste bij uw wensen aansluit.

Volgens ons is cruisen:

1. GEMAK
Vanaf het moment dat u aan boord stapt van een cruise, is alles geregeld en kunt u ontspannen.

 2. NIET DUUR
Met de groeiende concurrentie worden prijzen lager en  is cruisen de voordeligste manier om te reizen. Vergelijk uw vakantie maar met onze cruiseprijzen. Bij een pakketreis komen maaltijden en kosten ter plaatse er nog bij.

3. ALL INCLUSIVE
Het beste aan een cruise is het geringe aantal keren dat u aan boord de portemonnaie moet trekken. Als u een cruise boekt is 90% van uw vakantie betaald. Uw accommodatie, eten en entertainment aan boord, zijn bij de prijs inbegrepen.

 

U kunt ons aanbod bekijken door te klikken op de vaargebieden, schepen & rederijen in het reismenu hierboven of de zoek & vergelijk functie te gebruiken. Vergeet niet u aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarmee wij u geheel vrijblijvend op de hoogte houden van nieuwe reizen en speciale aanbiedingen.

Wij heten u van harte welkom aan boord voor uw droomcruise!

Het team van Holland Cruise Center

U kunt ons bereiken op:

Internet

E-mail:   info@hcc-cruises.nl

Website: www.hcc-cruises.nl

Openingstijden
Internet       24/7