Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises - een perfect uitgebalanceerde cruise voor een heerlijke reis op zee. Deze rederij heeft als doel het creëren van unieke momenten om uw vakantie aan boord van de Pullmantur schepen onvergetelijk te maken. Vanaf het moment dat u aan boord komt kunt u gaan genieten van de Pullmantur service met een warm en gastvrij ontvangst. Het personeel staat altijd voor u klaar. Vijf Awards for Excellence op zee bevestigen dat Pullmantur staat voor een uitstekende service. Een andere service die garant staat voor leuke momenten aan boord is het Pullmantur all-inclusive pakket standaard wordt aangeboden aan alle gasten. Bovendien is een perfecte cruise niets zonder een uitstekende keuken. Ook hier speelt de kwaliteit een belangrijke rol en bij Pullmantur maakt men een strenge selectie van chef-koks zodat dit te allen tijde is gewaarborgd.

Of unu met familie of vrienden aan boord komt er is altijd een grote verscheidenheid aan activiteiten, afgestemd op zowel volwassenen, tieners en kinderen van verschillende leeftijden.

Ontdek Caribische eiland schoonheden als Curaçao en de Dominicaanse Republiek met hun witte, poederachtige stranden van suiker. Verken op een mediterrane cruise cultureel rijke steden zoals Barcelona en Livorno en ontspan in de prachtige baai van Villefranche. Unieke landschappen en een prachtige natuur zal u verrassen op een Scandinavisch cruise.

Uw Pullmantur cruise is een garantie voor een unieke en onvergetelijke belevenis!

Alle Pullmantur cruises