Onder welke vlag gaat u op reis...?

Wij werken samen met alleen de beste en meest professionele cruiserederijen, zodat u een kwaliteitscruise gegarandeerd wordt.
Elke rederij is verschillend, qua serviceniveau, specialisatie en vloot, bekijk hier de unieke kenmerken van onze rederijen...

Komt u er niet uit, bekijk dan ook onze cruise-keuzewijzer...

Veel keuze & soeverijn, deskundig advies

Natuurlijk hebben alle rederijen de interessantste routes, de mooiste schepen en de beste prijs/kwaliteit verhouding... Wij geven u echter graag een onafhankelijk advies, gebasseerd op onze ´know-how´ en jarenlange ervaring(en).
En...u boekt soms tegen lagere tarieven dan bij de rederij zelf.

Boekt u rechtstreeks bij een rederij, dan wordt u geacht zelf op hun website in te checken en na ontvangst van een mail met u uw reisdocumenten, dient u ze zelf uit te printen...

Boekt u bij Holland Cruise Center, dan garanderen wij een goede service, waarbij u ook na reservering bij ons terecht met uw vragen. Ons HCC-Comfort pakket ontzorgt u volledig; wij verzorgen de online check-in en uw reisdocumenten ontvangt u gewoon met de post thuis.

ONAFHANKELIJK

Bij Holland Cruise Center boekt u bij een onafhankelijke organisatie. Het gaat om u; de juiste reis voor de juiste prijs zoals u die wenst.

SERVICE

Holland Cruise Center geeft u ook na de boeking veel service. Wij zullen u zoveel mogelijk ontzorgen in de voorbereidingen van uw reis en met het HCC-Comfortpakket, verzorgen wij alle online check-in procedures voor onze klanten.

LANDARRANGEMENT

Holland Cruise Center kan, indien gewenst, uw cruise combineren met een veelvoud aan landarrangementen. Wilt u een rondreis of vakantiehuisje combineren met een cruise, dan kunnen we ook dat voor u verzorgen. Handig, want u houdt zo alles onder één dak...

VEILIG

Bij Holland Cruise Center is uw reis in veilige handen. Wij zijn lid van SGR, Calamiteitenfonds en geassocieerd lid van CLIA.

KORTE LIJNEN

Holland Cruise Center werkt niet met een callcenter, maar is meer uw persoonlijke cruise-specialist. Het voordeel voor u daarbij is, dat de lijnen bij ons kort zijn. U krijgt snel uw eigen contactpersoon te spreken, waarmee wij persoonlijke aandacht garanderen.

PROFITEREN

Net als rederijen willen wij bij Holland Cruise Center onze klanten graag terugzien. We archiveren eerder doorgegeven preferenties en bent u deelnemer van een loyaliteitsprogramma van een rederij dan onthouden we dit, zodat u hiervan de volgende keer ook profiteerd.