Introductie Seabourn Cruises

Seabourn staat synoniem voor ultieme luxe en elegantie. De kleine en zeer luxe schepen varen in alle windstreken. Vrijwel alles in bij de reissom inbegrepen en niets word aan het toeval over gelaten.

Lees hier over de actuele aanbiedingen/acties van Seabourn Cruises.

Hutaccommodatie bij Seabourn

Uw Seabourn Suite is de ideale haven

Uw thuis weg van huis is een prachtig ingerichte luxe suite. Hier kunt u genieten van subliem comfort terwijl de wereld voorbij trekt.

De zee is altijd in beeld, omlijst door de uitgestrektheid van een groot raam of de deuren van uw eigen veranda. Fijn beddengoed van Egyptisch katoen, een donzen dekbed en kingsize donzen kussens moedigen de verwennerij van een middagdutje aan. De zon komt elke dag uw suite binnen in de vorm van uw persoonlijke stewardess. Of ze nu het warme, geurende bad van uw keuze uit het Pure Pampering-menu haalt of u `s avonds verrast met een paar rozenblaadjes op uw bed, ze helpt uw wensen waar te maken.

Alles wat u ooit zou willen en meer is hier. Van de gratis bar in de suite die dagelijks wordt gevuld met uw persoonlijke favorieten tot de flatscreen-tv, niets wordt over het hoofd gezien.

Boordactiviteiten bij Seabourn

Train in het goed uitgeruste fitnesscentrum van uw Seabourn schip, met cardioapparatuur. Versterk u met gratis Pilates- en yogalessen of boek een privésessie met een personal trainer. Vergroot uw horizon in de bibliotheek of in een van de vele inspirerende verrijkingsprogramma?s. Geniet van een gratis Massage Moment aan dek. Trakteer uzelf op verwennerij in de spa of verwen uw gehemelte bij een maaltijd of een wijnproeverij. Veel reizen hebben de kenmerkende kaviaar in de Surf Beach Party of een Marina Day, die u uitnodigt om te genieten van gratis watersporten vanaf de achterkant van uw schip.

Culinair bij Seabourn

De bekroonde keuken van Seabourn begint met de beste kwaliteit ingrediënten, doordrenkt met authentieke regionale smaken, klaargemaakt door bekwame chef-koks en met trots geserveerd. Seabourn staat bekend om haar hoogwaardige keuken en elke maaltijd is van ongekend niveau.

Elk Seabourn-schip biedt een keuze aan eetgelegenheden om aan uw stemming van het moment te voldoen, en bijna alle zijn open zitplaatsen en nodigen u uit om te dineren waar, wanneer en met wie u maar wilt. Heerlijke wijnen worden geserveerd, en zijn inbegrepen, bij de lunch en het diner en er is nooit een extra toeslag voor eventuele eetgelegenheden. U kunt zelfs genieten van een maaltijd in uw suite of op uw veranda.

Seabourn is lid van de Chaîne des Rôtisseurs, een van ´s werelds meest prestigieuze gastronomische verenigingen die zich toelegt op de kunst van het gastronomisch eten.

Entertainment bij Seabourn

`s Avonds verzamelen gasten zich in de lounges voor cocktails en canapés voor het diner en delen de avonturen van de dag met elkaar. Voor sommigen is dit hun favoriete onderdeel van de avond. Elke avond biedt weer iets nieuws.

Geniet op een avond van een verfijnd cabaret of een spelletje blackjack in het casino. U kunt de hele nacht dansen in The Club of genieten van het luisteren naar wat pianomuziek in de Observation Bar. Sommige evenementen profiteren van de prachtige sterrenhemel zoals Movies Under the Stars en dansen op livemuziek in een Evening Under the Stars.

En, voor u gaat slapen, overweeg dan een slaapmutsje in de Sky Bar om alles te vieren wat u heeft meegemaakt tijdens de fantastische reis en alles wat u nog te wachten staat.

Vaak zullen ook de tradties en folklore van de streek waarin u zich bevind meespelen in het programma van die dag...

Excursies bij Seabourn

Seabourn heeft een reeks optionele excursies aan wal gepland, zowel met algemene als speciale interesse in de aanloophavens tijdens uw cruisevakantie. Na het maken van uw reservering kunt u beschikbare excursies bekijken met gedetailleerde beschrijvingen en reserveren. Elk van de tours biedt het hoogste niveau van kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en waarde.

Kinderfaciliteiten bij Seabourn

Bij Seabourn zijn geen specifieke kinderfaciliteiten.