Cruises met Seabourn

Als er één cruise rederij met stijl en verfijnde elegantie wordt geassocieerd, dan is het wel Seabourn. De schepen in de Seabourn vloot, varen exotische routes met moeilijk bereikbare bestemmingen en trekken welgestelde en ervaren reizigers. Of het nu gaat om cruisen dichter bij huis in de Middellandse Zee, de Noorse Fjorden of het verkennen van de koraalriffen en bruisende steden van Australië en Nieuw-Zeeland, u bent verzekerd van een onvergetelijke cruise vakantie met Seabourn. De cruise rederij is een samenwerking aangegaan met Unesco voor het creëren van UNESCO "Seabourn World Heritage Tours" die duurzaam toerisme bij werelderfgoed helpt te promoten.

Ontdek de wereld in stijl met Seabourn Cruises Seabourn Cruises culinair genot Fraai design aan boord bij Seabourn Cruises Seabourn wateractiviteiten


In- & exclusief bij Seabourn Cruises

Seabourn schepen zijn beroemd om de intieme sfeer aan boord. Elk schip heeft niet meer dan 300 suites en uitgestrekte open dekken, alles draagt bij aan een privé-club gevoel aan boord. De service aan boord is een ander belangrijk kenmerk van Seabourn. Ook al is er een fooi-vrij beleid aan boord, de service is intuïtief en verfijnd, bijna helderziend. Culinaire cruisers zullen blij zijn met het dineren in "Seabourn-style". De rederij heeft vele prijzen voor de beste culinaire cruise rederij gewonnen.

Pas de zoekcriteria (reisperiode, bestemming) bovenaan de pagina aan om de gewenste resultaten te krijgen.