Introductie Star Clippers

Op reis met een 3- of 4-master? Dit is uw kans! Comfortabel en smaakvol ingerichte schepen varen in erg leuke gebieden. Aan boord heerst een informele en sportieve atmosfeer en bij het zeilen kunt u meehelpen. Schepen meren aan in kleinere havens en er worden ook tal van watersporten vanaf het schip beoefend.

Lees hier over de actuele aanbiedingen/acties van Star Clippers Cruises.

Hutaccommodatie bij Star Clippers

Als een goed resort zijn hier alle voorzieningen aanwezig: een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een marmeren badkamer, een privékluis, een tv / gratis multimedia dvd-speler (behalve in categorie 6 hutten op Star Flyer en Star Clipper), telefoon met directe buitenlijn, haardroger en comfortabele meubels. De inrichting is smaakvol traditioneel.

U vindt de uitrusting van een luxe klassiek jacht, waar alles op ingenieuze wijze is ontworpen voor comfort, gemak en efficiëntie. Gepolijste koperen fittingen en mahoniehouten lichtwerk herinneren aan het nautisch erfgoed. Zachte natuurlijke stoffen weerspiegelen de kleuren van de zon, zee en lucht.

Alles is onberispelijk onderhouden en uw steward weet precies wanneer hij moet verschijnen of verdwijnen.

Boordactiviteiten bij Star Clippers

Vrienden verzamelen zich rond de pianobar en zingen samen een paar favoriete liedjes. En in de Tropical Bar schudt de barman een glas vol met een heerlijk koel brouwsel. Is er iets ontspannener dan dit?

Het is duidelijk dat dit geen cruiseschip is in de gewone zin van het woord. Op Star Clippers zult u merken dat er geen strakke schema`s zijn. U bent vrij om te doen wat u wilt. Om u te vermaken, brengt men lokale artiesten aan boord om passagiers een authentieke smaak van de lokale muziek en kunst mee te geven.

Dus in plaats van een Broadway-show te ondergaan, kunt u genieten van de gezelligheid van mede passagiers terwijl een live band tropische deuntjes speelt uit een echt paradijs. De kapitein en de crew zijn geweldige improvisatoren van het soort luchtige plezier dat u alleen op Star Clippers zult vinden. De dagelijkse briefing van de kapitein op het dek is informatief en een kans om geweldige verhalen te horen. En er zijn andere evenementen en activiteiten, die zijn geëvolueerd uit het varende erfgoed van Star Clippers. Passagiers vertellen zelf dat het de makkelijke informaliteit van Star Clippers is die een cruise bij hen zo leuk maakt.

Culinair bij Star Clippers

Als u opstaat, kunt u genieten van een continentaal ontbijt met croissants, geroosterde Engelse muffins of zoete Deense gebakjes. Of geniet van een uitgebreid ontbijt met vers tropisch fruit en knapperig spek, gegrilde worst, gerookte zalm en omeletten op bestelling klaargemaakt in de eetkamer. Tijdens de lunch wacht een heerlijk buffet met zeevruchten, salades en gegrilde favorieten op u. Als de dag bestaat uit een stop op een van de paradijselijke eilanden die vaak bezocht worden, kunt u ook worden getrakteerd op een feestelijke barbecue aan de kust.

Wanneer de avond valt, wordt de elegant ingerichte eetkamer, met een prachtige collectie schilderijen van zeilschepen, de setting voor de beste culinaire presentaties van de chef, ontworpen om het oog en de smaakpapillen te behagen. Aangevuld met even goede wijnen. U zult merken dat de service vriendelijk is, passend bij een smaakvol restaurant. Op alle drie de schepen staat het u vrij om te dineren wanneer en met wie u maar wilt, met inbegrip van officieren, die zich de meeste nachten bij de gasten voegen in de eetkamer.

Entertainment bij Star Clippers

U bent vrij om te doen wat u wilt. Om u te vermaken, brengt men regelmatig lokale artiesten aan boord om passagiers een authentieke smaak van de lokale muziek en kunst mee te geven. Gezellig met een glas drinken genieten van de sterrenhemel of meezingen met een deuntje aan de piano. Bij Star Clippers geen shows maar authentiek entertainment afgestemd op uw eigen wensen.

Excursies bij Star Clippers

Net als elke rederij biedt ook Star Clippers een breed scala aan excursies. Na het maken van uw reservering ontvangt u een overzicht van dit aanbod welke is afgestemd op de bestemmingen die u tijdens uw cruise zult aandoen.

Kinderfaciliteiten bij Star Clippers

Bij Star Clippers zijn geen specifieke kinderfaciliteiten aanwezig. Maar uw kinderen hoeven zich geen enkel moment te vervelen met het zwembad aan boord, de watersport faciliteiten of met het meehelpen van de crew aan boord.