Cruisebestemming West-Europa


Een cruise bestemming waarvoor u niet ver hoeft te reizen is West-Europa. Voor een cruise langs gevarieerde kusten van Frankrijk, de Britse Eilanden, Noord-Spanje en Portugal kunt u vaak al vertrekken vanuit de Nederlandse cruisehavens Amsterdam en Rotterdam of niet ver gelegen havens als Hamburg of Southampton.

Cruisen langs lieflijke kustplaatsjes in Frankrijk, waar de dagelijkse vangst van lokale vissers op het menu van menig top-restaurant staan en ook de in het achterland geproduceerde kazen gretig aftrek vinden. Minder bekend zijn de idyllische kanaaleilanden Guernsey en Jersey, waar de typisch Engelse sfeer vermengt is met een Frans, bijna mediterraans, tintje.

Cruise Schotland en de Britse Eilanden Oporto, cruisehaven bekend van de wijn Cruise excursie Whiskey proeven bij de stokerijen in Dublin Bezoek tijdens uw cruise het impossante Mont St. Michel

 

Verken de hoogvlaktes van het ruige Schotland of geniet van een gemoedelijk ontvangst in Ierland; maak kennis met de clans, hun landgoederen en kastelen uit roerige tijden van weleer. Noord-Spanje en Portugal hebben naast een rijke cultuur, cruisepassagiers op culinair vlak ook verrassend veel te bieden; denk aan de heerlijke Pintxos (kleine hapjes) in de talloze Pintxos-bars van San Sebastian.

Ook worden West-Europa cruises vaak als thema-cruises aangeboden. Wat te denken van een Whisky reis naar Schotland en Ierland of een wijncruise met proeverijen langs de Franse, Spaanse en Portugeese kust.

Pas de criteria hierboven aan om de cruise te vinden die u zoekt...
Of klik op de landen hieronder voor meer informatie...