Cruisebestemmingen Zuid-Amerika


Zuid-Amerika is als cruisebestemming sterk in opkomst. Het continent heeft een grote diversiteit aan cruisebestemmingen en cruisehavens. Van indrukwekkende fjorden in Chili tot met sambamuziek gevulde steden in Brazilië, van de schitterende Braziliaanse stranden tot de machtige Andes en koloniale geschiedenis in het westen van Zuid-Amerika; er is veel te ontdekken op dit fraaie continent.


Een Zuid-Amerika cruise brengt u naar de andere kant van de aardbol. Dankzij vertrekhavens zoals Venetië of Barcelona, kan de cruise ook worden aangesloten op een spannende stedentrip in Europa vóór de Atlantische Oceaan wordt overgestoken. U kunt de reis natuurlijk ook beginnen in Zuid-Amerika, zoals in Buenos Aires, Sao Paolo, Valparaiso of Rio de Janeiro.

Cruise Zuid-Amerika vanuit Rio in Brazilië Cruise Brazilië en Zuid-Amerika Zuid Amerika cruise Cruise en combineer Antarctica met Zuid-Amerika


Elk afzonderlijk land in Zuid-Amerika biedt genoeg hoogtepunten voor een week lang vakantie. Met name Brazilië met haar metropolen, witte zandstranden en Amazone regio. Hetzelfde geldt voor Argentinië, het land van de tango en de levendige hoofdstad Buenos Aires. Voor Chili zijn dit het magnifieke fjordenlandschap en de legendarische Kaap Hoorn, waar in Uruguay het resort van Punta del Este jaarlijks talloze toeristen trekt.

Des te beter om tijdens een Zuid-Amerika cruise al deze bestemmingen te combineren. De uitgestrekte kustlijn van het continent biedt verschillende manieren om aan land te gaan en te genieten van bezienswaardigheden, gastronomische hoogstandjes en geven gelegenheid zichzelf onder te dompelen in een unieke culturele belevenis.

Pas de criteria hierboven aan om de cruise te vinden die u zoekt...
Of klik op de landen hieronder voor meer informatie...